De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Dragon's Mystery

Dragon's Mystery

Dragons Mystery is een ander prachtig vormgegeven gokkast van Stake Logic. Dit is een 5 rollen, 10 winlijnen spel die wordt geleverd met wilds en multipliers die toenemen met elke opeenvolgende draai en het vergroten van uw uitgaven met maximaal 16x. Te spelen vanaf 10c en € 50 per draai.

Allemaal draken

De instelling voor Dragons Mystery is een heuvel decor, waar een draak in gevecht is met enekel menselijke krijgers voor een overwinning. De rollen zijn onder andere 4 lagere waarde dragon's eye symbolen naast een kwartet van felgekleurde, cartoon draken. De oranje draak is het meest lucratieve symbool ontvang 3, 4 of 5 van deze op 1 van de game 10 winlijnen en u kunt zich verheugen op een uitbetaling van 50, 200 of 250 munten.

Een ander symbool om naar uit te kijken is de munt die de wild is van het spel het kan alleen het landen op de middelste 3 rollen. Als dat zo is, breidt het zich uit naar de rest van de rol te vullen en maak een gestapelde wilde. U zult ook worden beloond met een gratis spin met de gestapelde wild bevroren op zijn plaats. Dit staat bekend als de Expanding Wild functie.

Multiplier winsten

Al deze hebben betrekking op multiplier prijzen die uw uitbetalingen zullen stimuleren uw en als het je lukt om een ​​winnende combinatie op opeenvolgende te krijgen. Aan de rechterkant van de rollen vindt u een reeks van dozen merken. De eerste overwinning is op 1x. Op de tweede, stijgt tot 2x. Een 3e opeenvolgende winnaar en uw uitbetaling verviervoudigd. 4 op een rij en je krijgt een 8x boost. Het beheer van een volledige 5 overwinningen op de bounce en de uitbetaling van die spin-wil raket gaat door tot 16x!

Overladen met functies

Als je van gratis spins en complexe functie rondes houdt, dan zal Dragons Mystery waarschijnlijk niet een gokaat voor jou zijn. Als je van mooi design, eenvoudige gameplay en de kans op het raken van een potentieel grote score wilt, dan is dit vluchtige avontuur er een om te overwegen. Als je van draken houdt, de is NextGen Gaming A Dragon Story ook een goede optie om te spelen.

Speel voor echt geld