De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Wild Water

Wild Water

Wild Water een medium variantie Net Entertainment video slot dat 5 rollen en 20 winlijnen heeft. Speelbaar van 20c tot € 100 per draai, het heeft een jaren '60 strand thema als je surfers, palmbomen en een hippie camper zult zien. Het doet een beetje denken aan de Typsy Tourist van Betsoft, al is deze wel later uitgebracht. De soundtrack doet een beetje doet denken aan de Beach Boys.

Surfer symbolen

Er zijn gestapelde surfer symbolen die in het basisspel met 5 surfers tegelijk verschijnen. Dat gezegd hebbende, je kunt tot 2 cash bonus functies in het basisspel met de 5 surfer symbolen ontvangen. Je kunt winnen tot 20 keer uw inzet in de Surf's Up bonus feature als een combinatie van 5 surfer symbolen verschijnen op de 5 rollen.

Echter, de Surf Team bonus is lucratiever als je een koele 200 keer uw inzet kunt winnen al wat je nodig hebt is om alle 5 verschillende gestapelde surfer symbolen alle 5 rollen te laten dekken. Dit zal niet erg vaak worden geactiveerd, maar ik heb het 3 keer voor elkaar gekregen met het spelen van Wild Water.

Freespins bonussen

De beste bonus is de Free Spins u kunt deze activeren door het verkrijgen van 3 of meer Surfer scatter symbolen ergens op de rollen. 3 symbolen zal je belonen met 15 gratis spins, 4 symbolen met 30 gratis spins en 5 symbolen met een royale 60 gratis spins.

Wat maakt deze functie zo aantrekkelijk is het Shark (haai) wild symbool, wanneer deze verschijnt en onderdeel is van een winnende combinatie, zal het uit breiden en de gehele rol veranderd in een wild! Ik slaagde erin om 3 wild rollen op 4 gratis spins te krijgen en won meer dan 240 keer mijn spel inzet ​​toen ik voor het eerst de Free Spins had geactiveerd.

Win tot 2000 keer je inzet

Er is tot 2000 keer uw inzet te winnen, dus ik ben er vrij zeker van dat de grote winsten in de Free Spins zullen komen. Ik vind het thema een beetje oud bollig (zoals vermeld) met de geluiden niet zijnde het sterkste punt (als je een winst hebt, zal je woorden als 'fantastic', 'radical' en 'cowabunga' horen).

Speel voor echt geld