De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Wild Turkey

Wild Turkey

Een stam van kalkoenen verenigen zich om Wild symbolen in Net Entertainment's unieke thema video slot Wild Turkey te aanbidden. Word lid van een groep van inheemse kalkoenen op hun pelgrimstocht naar een afgelegen gebergte waar de objecten van hun toewijding kunnen worden gevonden. Uiteraard is het vereerde Wild symbool vaak te zien in deze 5-rollen, 20-winlijnen gokkast, en ze ook om te zetten in Stacked Wilds die gratis spins toekennen.

Leuk thema

Dit serieus leuke thema met op de achtergrond een vogel-stijl, met rieten hutten rond een boskap. Elke kant van het scherm is versierd met gevlochten wijnstokken en de inzet lijn nummers ingesteld op vierkante stenen. Een tribal-klinkende drum ritme houdt je oren bezig als je speelt.

Neder-waarde symbolen worden vertegenwoordigd door de basiskaart waarden van 10, J, Q, K en A. Deze verschijnen als steen letters gegraveerd met gekleurde tribal ontwerpen. Upper-waarde symbolen is de kalkoen stam. Een duidelijk bruine hen zwaaiend met een speer is de laagste waarde vogel, en rankt net boven hem er is een mooie witte vrouwelijke kalkoen sportief uitzient en met een blauw hoofddeksel, oorringen en tribale ketting. De volgende activiteit is een kalkoen medicijn-man karakter, met een schedel boven op zijn hoofd en versieringen in het groen. Het tweede hoogste symbool is een oranje en bruine kalkoen met een bot in zijn bek, die een houten knuppel vasthoudt. En tot slot, de leider van de kalkoen stam scoort het hoogst en draagt ​​een heldere rode hoofddoek en hanger.

Kenmerken

Wild Turkey biedt nog een paar wild opties zoals de meeste soorten slot games het heeft de reguliere Wild, vertegenwoordigd door een bronzen gesneden kalkoen gezicht, en dan de Stacked Wild, die hetzelfde gezicht is voorzien, maar strekt zich uit om te laten zien dat het gezicht eigenlijk een deel van een groter, in totem-stijl gesneden kalkoen is. Net als in andere slots, de reguliere Wild symbolen dienen als vervanging voor elk ander symbool om u te helpen actieve winlijnen te winnen. De Stacked Wild kan helpen je bonus in munten te verdienen.

Bonus

Terwijl Wild Turkey elke aparte bonus spel mist, het biedt het de kans om uw winst te vermenigvuldigen met een Stacked Wild symbool, dat alleen verschijnt bij het spelen in de Free Spins modus. Om in Free Spins te spelen, moeten er eerst drie of meer regelmatige Wilds verschijnen overal op de rollen. Drie regelmatige Wilds zal u 15 gratis spins geven. Vier reguliere Wilds leiden tot 30 gratis spins, terwijl vijf u een indrukwekkende 60 gratis spins zal verlenen. 

Inzet grenzen

Wild Turkey biedt 10 weddenschap niveaus met 20 vaste inzet lijnen en munt waarden variërend 0,01-0,50. De minimale inzet die u kunt maken is 0,01 op een lijn. De maximale inzet is 100,00 en de maximale munt jackpot is 800.000 munten die Wild Turkey een zeer mooie hoge betalende slotmachine maakt.

Speel voor echt geld