De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Thunderfist

Thunderfist

Volg de weg van de ninja en samurai met Thunderfist dit echte kung fu avontuur die je verandert in een Rollen strijder. U zult zich zeker vermaken met de grote winsten van deze 5-rollen gokkast en met maar liefst 243 winlijnen. Met Stacked Wilds, Free Spins, en een willekeurige multiplier die varieert van 2x tot 5x, maakt Thunderfist een reële impact in de video slots scene. Of u nu liever speelt op een mobiel apparaat zoals een iPad of iPhone, of een grotere computer, Thunderfist is volledig compatibel met Windows, Mac en Linux-besturingssystemen.

Thema

De scène wordt ingesteld in een rustig groen bamboebos terwijl zachte Aziatische fluit muziek speelt op de achtergrond. Een witte vlag bedrukt met een rode "243" hangt aan elke kant van het speelveld scherm om u eraan te herinneren hoeveel vaste inzet lijnen u heeft. Laagwaardige symbolen worden weergegeven door de gebruikelijke 10, J, Q, K en A, en de karakters lijken te zijn gemaakt uit stukjes bamboe.

Hoogwaardiger symbolen zijn de vijf personages die deel uitmaken van het Thunderfist team van martial arts deskundigen, te beginnen met het goud en tan karakter met mes handen. De volgende hoogste een is een vrouwelijke ninja in koningsblauw, dan een oudere heer met een speer en het dragen van een groene mantel. De op een na hoogste waarde karakter is een andere vrouwelijke ninja in heet roze, voorzien van een bladen ventilator in elke hand, terwijl de hoogste waarde een man is in een modern gevechtsvliegtuig en in het rood gekleed.

Elk lid van dit kung fu team voert een speciale animatie uit wanneer ze deel uitmaken van het scoren van een winnende combinatie.

Kenmerken

Hoewel de wizard rol er angstaanjagend uit ziet, is hij echt je vriend in Thunderfist. Ontworpen als een oude, witte baard Chinese tovenaar, heeft hij gloeiende blauwe ogen, een rode en gouden hoed en robe, en gooit blauw bliksem uit zijn handen. Dit Stacked Wild symbool elke of alle van de rollen op een gegeven moment vervangen. Het is mogelijk om vijf rollen tovenaars tegelijk te krijgen, en de mogelijkheid om gigantische winsten te ontvangen.

Bonus

De gouden draak gong scatter symbool is uw sleutel tot het ontsluiten van de bonus in Thunderfist. Land drie of meer om de gratis Free Spins functie te activeren. Het aantal Free Spins die je wint is gekoppeld aan het aantal Scatters die worden weergegeven en u kunt 10, 15 of 20 verdienen. De gouden gongs zijn voorzien van een leuke swingende animatie en gong geluid wanneer je er een weet te krijgen, en ook om de willekeurige multiplier vrij te geven. Als het opduikt na het winnen van gratis spins, zie je x2, x3, x4 en x5 te voorschijn komen in gele kalligrafie en één voor één worden ze gezapt totdat één blijft staan en dat is het nummer waaronder uw winsten worden vermenigvuldigd.

 

Speel voor echt geld