De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Thief

Thief

Thief is een 5-rollen, 3 rijen, 25-winlijn videoslot door Net Entertainment (NetEnt) die spelers in het midden van een bank overval waarbij focus de sleutel tot succes is bij het winnen van de jackpot van 68.550 munten. Symbolen en graphics zorgen ervoor dat online slot spelers een kans hebben om een ​​kijkje in het leven een crimineel te nemen.

Dit spannende spel beschikt over 2 verschillende Free Spins modes, Expanding Wilds, en het voorwerp van ieders begeerte, het Diamond symbool dat betaalt tot 5.000 munten. Thief online slot is compatibel met Mac, Windows en Linux-besturingssystemen.

Kenmerken

Het aantal winlijnen van de Thief vide slot is vastgesteld op 25, wat betekent dat je het aantal lijnen die je kunt inzetten niet kunt aanpassen. Eerder zal elke spin alle 25 lijnen weten te activeren. De inzet is instelbaar, en kan worden ingesteld tussen 1 en 10. Bovendien kan de munt waarde vastgesteld worden op 0,01, 0,02, 0,05, 0,10, 0,20 of 0,50. Zodra u uw inzet hebt ingesteld, klikt u op de ronde blauwe knop in het midden van het inzet menu. Deze knop functioneert ook als een onderbreking, waarbij de rollen vroeg stoppen.

Om maximale inzet op de huidige muntwaarde in te stellen, gebruikt u de Bet Max-knop om de inzet te optimaliseren en te beginnen met de spelen in één klik van de muis. De autoplay-functie stelt spelers in staat om automatisch te leiden tot 1000 spins op een vooraf ingestelde inzet. Met geavanceerde opties kunt verdere aanpassing van de autoplay functie doen.

De paytable is ook een nuttig instrument in het ontcijferen van verschillende uitbetalingen op verschillende symbolen en de bonus elementen te begrijpen. Overwinningen betalen van links naar rechts, wordt alleen de hoogste winst op elke lijn uitbetaald.

Bonus

Thief biedt spelers een dynamische reeks van speciale functies om de actie nog spnnender te maken en de uitbetalingen frequent te houden. De bonus elementen in dit video slot bestaat uit 2 verschillende Free Spins modes en Expanding Wilds. Deze functies zijn zo goed ontworpen. Thief eindigt als zo spannend als een echte overval, vol spanning een adrenaline als je grote overwinningen met elke draai weet te anticiperen.

Speel voor echt geld