De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Dracula

Dracula

Dracula is een NetEnt videoslot gemaakt in samenwerking met Universal Studios. Op basis van de 1931 film en de beroemde graaf Dracula, het heeft een uitstekende Bat functie die vleermuizen vormen een cluster symbolen veranderen in dezelfde willekeurige symbolen. De Free Spins begint met 10 gratis spins met vleermuizen transformeren symbolen als je 20 vleermuizen hebt, zullen de rollen volledig vullen met vleermuizen. Grafisch briljant, Dracula biedt u een ijzingwekkende ervaring waarvoor je zal blijven terugkomen.

Bram Stokers Dracula

Dracula is een Net Entertainment-aangedreven video slot met 5 rollen, 4 rijen en 40 winlijnen. Het is gebaseerd op de 1931 vampier horror film, die losjes is gebaseerd op het Bram Stoker Dracula boek. NetEnt heeft deze gokkast in samenwerking met Universal Studios geproduceerd en in de voetsporen zoals slots als The Invisible Man, Creature from the Black Lagoon en Frankenstein. Hoe dan ook, Dracula is speelbaar van slechts 20c een als zoveel € 200 per draai.

Het spel heeft een innovatieve Bat feature, Free Spins functie, gestapelde symbolen, wilds en de normale wilds. U zult merken dat Dracula is aan de linkerkant van de rollen staat met prachtige graphics, briljante animaties en ijzingwekkende geluiden die echt iets toe voegen aan de sfeer van het spel.

In het basisspel, kan de Bat-functie worden geactiveerd in willekeurige volgorde u zult vleermuizen zien vliegen over de rollen in een formatie. Deze transformeren alle vleermuizen in hetzelfde willekeurige symbool (met inbegrip van de wild). Dit kan leiden tot grote winsten vooral als de symbolen van grote waarden zijn.

Freespins functie

Dan heb je de Free Spins functie die wordt geactiveerd wanneer zowel het gestapelde Dracula symbool verschijnt op de tweede rol en het gestapelde Lady symbool op de vierde rol tegelijk verschijnt. U wordt dan beloond met 10 gratis spins.

De vleermuizen zal drastisch dalen op de rollen voor elke gratis spins die verwachting en opwinding creëert - dit is omdat vleermuizen vliegen op de rollen en te transformeren symbolen. Als 20 vleermuizen klap op de rollen, zal de rollen volledig gevuld met vleermuizen! U bent ook beloond met 2 extra gratis spins wanneer de gestapelde wild symbool verschijnt op de middelste rollen (tijdens de functie).

Top graphics

Dracula is een beetje anders in lay-out dan andere NetEnt slots, maar, zoals gewoonlijk en zoals verwacht, de graphics, animaties en geluidseffecten zijn briljant. Er is geconstateerd dat de meeste van de grotere overwinningen zal komen in de Free Spins functie ondanks grote overwinningen potentieel als gevolg van de Bat-functie. Het maximale bedrag dat kan worden gewonnen is 400 keer uw inzet, die niet erg hoog klinkt, maar het is fatsoenlijk. 

Speel voor echt geld