De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Aliens

Aliens

Aliens is een branded slot game aangedreven door Net Entertainment, dat is geproduceerd in samenwerking met 20th Century Fox. Met alle nieuwe 3D graphics, het is gebaseerd op de 1986 cult film geregisseerd door James Cameron en met ster Sigourney Weaver. Vervolg op de 1979 film, Aliens was een wereldwijde hit en nog steeds liefdevol vereerd. De gokkast versie heeft 5 rollen en 15 winlijnen.

Geweldige graphics

Aliens beschikt over wild vervangingen, re-spins en inbare multipliers de graphics zijn geweldig. Het uitzicht vanaf de Marine helm camera als je speelt met de soundtrack waardoor je het gevoel gespannen maakt je opgewonden. Het doel is om besmette ruimten voor Alien activiteit te scannen en te schieten door golven van buitenaardse aanvallen met het oog op de Koningin Hive en deze te bereiken om een ​​enorme cash bonus te winnen.

Het spel is verdeeld in 3 fasen met de eerste het wezen Niveau 1: The Search. Hier, u scant u besmette ruimten voor Alien-activiteit en het verzamelen van symbolen (elk met hun eigen multiplier-waarde) toe te voegen aan de Alien Activity Meter. Dit heeft 9 stappen die je nodig hebt om het maximale bedrag te krijgen om naar niveau 2: The Encounter (ontmoeting).

Niveau 2: The Encounter (ontmoeting) begint met een knal als een symbool overlay u een overwinning garandeert op de eerste spin. Het doel van dit niveau is om de aanval van buitenaardse aanvallen te overleven, zodat u de Koningin Hive kan bereiken. De vermenigvuldigers die u verzameld in Niveau 1 worden overgebracht naar dit niveau en toegepast op winsten op de getoonde symbolen. U kunt tot een 6x multiplier op 3 symbolen winnen in een spin voor grote overwinningen.

Kijk uit voor de Ammo Clip Reel, omdat dit bevat Ammo symbolen. Wanneer zij in de middenpositie van de haspel verschijnen zal de Ammo Clip Counter re-spins activeren en verhogen. 

Grote respins rondes

Dan zul je bewegen op de Niveau 3: The Hive met 5 re-spins toegekend. Dit is waar de Koningin Hive kan worden vernietigd. Elke stap die je volledig op de Hive Health Meter geeft u een geldprijs met 240 keer uw inzet bekroond als je de koningin weet te doden en de Hive wordt vernietigd. De schade aan de Koningin wordt veroorzaakt door in het wilde weg met de granaat te schieten. Deze combineert met de vermenigvuldigingsfactor die de factor verhoogt. Kijk uit voor multiplier op de middenpositie van de multiplier reel omdat dit de schade tot 10x kan vermenigvuldigen.

Het maximum dat je kunt winnen in Aliens is maar liefst 3.817 keer uw inzet. Winst zijn niet zo frequent en het is een medium variantie spel. 

Speel voor echt geld