De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Scarface

Scarface

Scarface is een zeer realistische, levendige en grafische video slot van Net Entertainment. NetEnt is een samenwerking aangegaan met Universal om u de legendarische Scarface film in de vorm van een spel brengen. Het spel heeft 5-rollen en 20 winlijnen en biedt Scatter Wilds, Free Spins, en een tweede scherm bonus. De jackpot staat op 10.000 credits.

Thema

Deze online video gokkast is een licentie spel gebaseerd op Scarface, de 1983 gangsterfilm die nu wordt beschouwd als een legende in de het filmgenre. Het videoslot wordt geleverd met een complete  set scenes, soundbites, en de officiële afbeeldingen uit de "Zeg hallo tegen mijn kleine vriend 'shootout sequentie in de film. Tony Montana (Al Pacino) is de hoofdpersoon in de film en op de rollen ook. De rollen zijn vol van hoge kwaliteit foto's rechtstreeks uit de film.

Voor uw vermaak, elk van de film personages in het spel al leiden tot een scene uit de film, wanneer zij betrokken zijn bij een winnende combinatie. Deze tekens / symbolen zijn Chi Chi, Elvira, Manny en Tony Montana. U zult ook meer mafia iconen tegenkomen zoals Cash, Guns, en kettingzagen en niet te vergeten de gebruikelijke A, K, Q, J, en 10 iconen. Er zijn geen verwijzingen naar drugs, noch het uitschelden, maar er is bloed en een authentieke soundtrack die komt recht uit de film die je terug zal nemen om uw eigen persoonlijke herinneringen aan deze klassieke film.

Kenmerken

De meest indrukwekkende eigenschappen van Scarface zijn onder meer de Stacked Wild, Nudge Spins, en Free Spins. NetEnt biedt een Skill Stop functie die nu beschikbaar is in de meeste van zijn gokkasten. Met deze functie kunt u de draaiende rollen stoppen door gewoon te klikken op de spin-knop. Dit zal u helpen om een ​​winnende combinatie gemakkelijk te maken of zelfs leiden tot de bonus ronde.

Een ander kenmerk is de autoplay functie die u toelaat om een ​​bepaald aantal spins automatisch af te spelen. U moet uw munt waarde selecteren, inzetten per lijn, en start vervolgens het menu Automatisch afspelen waar u het aantal automatische spins die u wenst te maken zal selecteren. Dit is een vrij eenvoudige functie die u kunt gebruiken om uw spel gemakkelijker te maken.

Bonus

Scarface is vol met bonus elementen, en de favoriet van Scarface fans is het Stacked Wild functie die kan worden gecreëerd door Manny, Elvira, Tony, of Scarface Logo symbolen. Deze symbolen verschijnen alleen op rol 2, 3 of 4 en kan vervangen voor een symbool, behalve andere Stacked Wilds.

Speel voor echt geld