De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Robin Hood

Robin Hood

Robin Hood Shifting Riches is een video slot spel van Net Entertainment met 5 rollen en 20 winlijnen. U kunt rekenen op uitstekende graphics en animaties in deze gokkast (zoals bij alle Net Ent slots). U kunt inzetten van zo weinig als 20c per draai tot  100 per draai als het beschikt over 10 levels. Het heeft de unieke Shifting Reels functie die meer kans om te winnen geeft en daardoor meer opwinding biedt.

Grote vermenigvuldiger

Shifting Reels werkt door de rollen naar rechts te verschuiven als je een winnende combinatie hebt. Je kunt dus weer winnen rollen zullen blijven doorgaan met verschuiven naar rechts als je wint. Hierdoor gaat de vermenigvuldiger tot 2x, vervolgens 3x en uiteindelijk tot 5x.

Kijk uit naar de Money Bag symbolen deze worden verzameld in de schatkisten onder elke rol. Zodra je ze verzamelt (4 geldzakken) in een schatkist, zal dit de Free Spins bonusronde teweegbrengen. Zakken vol met geld zullen in de schatkisten worden opgeslagen voor 1 jaar nadat je het spel voor het laatst hebt gespeelt, zodat u uw vooruitgang niet kunt verliezen als u een tijd niet speelt.

Bonus functie

Eenmaal in de bonus functie, moet u klikken op de schat cheat waarmee de waarde van de verzamelde zakken zult onthullen. Eén van de karakters zal worden gekozen als een extra wild en u zult beginnen met 10 gratis spins. Als je 2 gratis spins symbolen op rollen 3, 4 en 5 heeft. Dan heeft u recht op een extra 5 gratis spins. U ontvangt een extra 10 gratis spins als je 3 gratis spins symbolen hebt.

Snelle gokkast

Robin Hood Shifting Riches is een fatsoenlijke videoslot game die grote overwinningen biedt. Verwacht niet om de bonus functie ook regelmatig te krijgen, maar verwacht een goed rendement als je dat wel doet. Sommige spelers vinden dit spel een beetje frustrerend in termen van hoe snel het draait en geven dus de voorkeur aan de cultus Gonzo's Quest of de vluchtige Piggy Riches.

Speel voor echt geld