De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Reel Steal

Reel Steal

Voel je een gangster met het Reel Steal video slot van Net Entertainment (NetEnt), die spelers in de wereld van high-speed criminaliteit dompelt. Symbolen en afbeeldingen in deze gangster omgeving zorgt ervoor dat u de behoefte voelt om achter je te kijken terwijl je draait aan de rollen van Reel Steal.

Deze video slot heeft 9 winlijnen, 5 rollen, 3 rijen, wilde symbolen, gratis spins, verstrooit, en 3D-graphics. Het spel is compatibel met Mac, Windows en Linux computer / laptop besturingssystemen.

Thema

We kunnen u vertellen, maar we zouden moeten helpen om te winnen in dit Reel Steal videoslot game. Terwijl je draait en probeert te winnen, je visueel wordt vermaakt door een verscheidenheid van delict en onderwereld symbolen zoals koffers van geld, wapens en een kluis vol goud. Bepaal de combinatie van inzet, winlijnen en munt waarden te maken elke spin uniek en lucratief. Als winnende combinaties op de rollen, zal je al snel het gevoel op de top van je spel zijn als de baas van een beruchte Grand Theft Auto-stijl verhaallijn!

Reel Steal is voorzien van een onheilspellende sfeer waar criminelen, wapens, wilde symbolen, en scatters regeren op de rollen. De muziek is ook goed in elkaar gezet en past perfect bij het thema. Deze gangster symbolen op rollen van het spel maken dit een actievolle video slot met een vlotte gameplay!

Kenmerken

Het aantal winlijnen van het Reel Steal videoslot is instelbaar van 1 tot 9. Selecteer een patroon van win-lijnen op de verticale links of rechts van het spel scherm of selecteer de "Lijnen" knop op de weddenschappen menu bar aan de horizontale bodem van het gaming-scherm. U kunt ook uw inzet niveau kiezen, 1-4, wat betekent hoeveel munten u wilt toepassen op actieve winlijnen. Tot slot, selecteer een munt waarde van het bedrag van de munt waarmee u weddenschappen heeft ingesteld. Klik vervolgens op de ronde, groene spin-pictogram in het midden van de rollen om de rollen te starten. U kunt deze knop ook gebruiken om de rollen te stoppen.

Multi-tasking

Als u in multi-tasking gelooft, kunt u gebruik maken van de functie voor automatisch afspelen in te stellen tot 1000 automatische spins op één set. Inzet is uit te voeren totdat de spins zijn voltooit of totdat een andere gebeurtenis plaatsvindt als een win of gratis spins, die u kunt instellen in de geavanceerde opties van de autoplay selector.

De Bet Max-knop is een andere handige functie die beschikbaar is om de rollen in te stellen. Deze knop zal de inzet op alle winlijnen optimaliseren op de munt waarde die u hebt geselecteerd. Een maximale inzet op de top munt waarde, dat is 0,50, zal een inzet van 40.00 rechtvaardigen. Een maximale inzet voor de laagste muntwaarde gelijk zal zijn aan 0,90.

Speel voor echt geld