De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Reel Rush

Reel Rush

Reel Rush is een 5-rollen, 5-rijen video slot door Net Entertainment (NetEnt), die een heel andere look en feel heeft van uw traditionele gokkasten. Een unieke combinatie van rollen en rij-configuraties geeft u manieren om te winnen die je nooit voor mogelijk had gehouden. Deze video slot heeft tot 3125 manieren om te winnen, evenals Wild symbolen, Free Spins, Re-Spins, en nog veel meer

Reel Rush is compatibel met Mac, Windows en Linux computer / laptop besturingssystemen en is ook compatibel met iOS en Android-compatibel via het Net Entertainment Touch mobiele platform geoptimaliseerd voor smartphones. NetEnt Touch mobiele slot games zijn voorzien van alle zelfde unieke en prachtige kenmerken van de oorspronkelijke web-based versies.

Thema

Het kan zijn dat je nnar zonnebril moet grijpen voordat u probeert te draaien en te winnen in het spannende Reel Rush videoslot. Een regenboog serie van snoep en fruit wachten op u, als je probeert om je weg te winnen naar de top. Dit spel beschikt over een heldere en kleurrijke waaier van multi-gekleurde snoep en fruit symbolen, die doet denken aan de populaire online game Candy Crush.

Kenmerken

Controls en functies in Reel Rush zijn vergelijkbaar met andere NetEnt videoslots. Controle opties zijn duidelijk aangegeven aan de onderkant van het spel scherm en omvatten het wed niveau en de muntwaarde. De ronde middelste knop begint de spin na de muntwaarde en inzetniveau zijn geselecteerd. De spin-knop fungeert ook als een spin-stop optie als je wilt om de rollen te vroeg te stoppen. Autoplay activeert de automatische play functie om het spel naadloos te laten spelen.

U kunt uw inzet op de hoogste waarde instellen door de inzet optie max te selecteren. Spelers kunnen ook het geluid van het spel controleren, bekijk de regels van het spel, en andere functies voor het aanpassen via het sleutel icoon aan de onderkant van het scherm.

Bonus

Het Wild symbool in Reel Rush verschijnt op rollen 2, 3, 4 en 5 (tijdens de belangrijkste spelronde en tijdens de Free Spin-modus). Het Wild symbool kan de plaats van alle andere symbolen in nemen om de spelers meer winnende combinaties te geven. Acht Free Spins worden geactiveerd na de 5e Re-Spin zijn geactiveert. Er zijn 3125 manieren om te winnen in de Free Spins modus. De jackpot is de moeite waard 480.000 munten.

Speel voor echt geld