De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Piggy Riches

Piggy Riches

Piggy Riches is een 5 rollen 15 winlijn video slot gemaakt door Net Entertainment het is gebaseerd op varkens: rijke varkens wel te verstaan. De varkens, volgens NetEnt, zijn positief en staan bol van overvolle portemonnees, hoge limiet credit cards, goud en bont. Niet zeker wat dat betekent? Maar het is een leuke gokkast. De jackpot, trekker van het spen is te verkrijgen d.m.v. 5 Riches symbolen, deze geefft een 2000 munten jackpot. Klinkt dit niet als genoeg, je kunt zelfs winnen tot 360.000 munten. U kunt inzetten op alle 15 winlijnen per draai voor zo weinig als 15c of € 75 dit is een gokkast voor elk budget.

Piggy Riches symbool

Kijk uit voor het Piggy Riches symbool want dit is het wild symbool en vervangt alle symbolen met uitzondering van de scatter (dat is het Lady Piggy Riches symbool). Als u een winnende combinatie met de wild symbool bereikt, dat verdrievoudigt de uitkomst. De dame Piggy Riches symbool is de scatter (zoals hierboven beschreven) en activeert de Free Spins bonus functie als je 3 of meer te pakken hebt.

Grote multiplier

U krijgt dan een scherm waarin u uw gratis spins en multiplier waarden kunt kiezen. U kunt tot een ongelooflijke 28 gratis spins met een 6x multiplier bereiken. Dit kan zeer lucratief zijn omdat Piggy Riches bekend staat als een hoge betalende videoslot game. Verwacht niet om deze functie heel vaak te activeren maar als hij valt is het bingo. Tot slot, maar veel gratis spins krijg je zeker, een scatter in de gratis spins bonus ronde zal tot een extra vrije spin leiden.

Conclusie

Piggy Riches is een geweldig videoslot game en heeft een cultstatus verworven onder videoslots liefhebbers. Het voelt als een klassieke slot maar heeft mooie graphics, geluiden en animaties. Het is een hoog variantie spel en een van de favoriete NetEnt slots als gevolg. Het spel is alles over de gratis spins functie en voor de grote overwinningen die je kunt behalen.

Speel voor echt geld