De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Mythic Maiden

Mythic Maiden

Het Mythic Maiden videoslot heeft 5 rollen en 30 winlijnen. Aangedreven door Net Entertainment, het speelt zich af op een oude donkere zolder met vreemde relikwieën. De sfeer is angstaanjagend met blauwe verlichting, diepe schaduwen en morbide symbolen. De muziek draagt ​​bij aan de sfeer, met de wind die waait en vreemde krakende geluiden. Het spel biedt wild vervangingen, multipliers en een gratis spin bonus. Als je een horrorfilm fan bent is dit spel iets voor jou!

Gemiddelde variantie spel

Mythic Maiden op een gemiddeld variantie spel je kunt het spelen van 30c tot € 150 per draai. Het gekrompen hoofd symbool is het best betalende symbool van het spel, krijg vijf van hen op een actieve inzet lijn en je zult 2000 keer de inzet winnen. Het gekrompen hoofd symbool is ook het enige symbool dat een winnende combinatie met slechts twee symbolen op een actieve winlijn kan vormen.

De cirkel van licht symbool is een scatter symbool. Dit scatter symbool kan op de rollen teruug te vinden zijn om winnende combinaties te vormen, zolang ten minste drie scatter symbolen op de rollen verschijnen. Het maan wild symbool vervangt alle symbolen om winnende combinaties te vormen, maar is geen vervanging voor het scatter symbool. Winnende combinatie aangevuld met een wild symbool worden verdrievoudigd, en die is vrij goed. Als u meerdere wilds tot een win weet af te ronden met slechts één wild symbool zal uw winst vermenigvuldigen.

Lichtcirkel freespins

Om de Free Spins te activeren moet u minstens 3 lichtcirkel scatter symbolen hebben. Het aantal scatter symbolen die je op het scherm krijgt zal het aantal gratis spins die je krijgt beïnvloeden. 3 van hen zal je 10 gratis spins geven, 4 geeft je 15 gratis spins en 5 geeft 30 gratis spins.

Kijk uit voor de Iron Maiden sarcofaag aan de rechterkant van de rollen als dit opent om beloningen te onthullen. Voor elke spin kun je een multiplier van maximaal 10x en / of 2 extra gratis spins krijgen. Extra gratis spins worden ook gegeven wanneer 3 of meer scatter symbolen verschijnen in de functie.

Mobiel spelen

Dit spel is ook beschikbaar op mobiele/tablet-apparaten zoals iPhones en iPads. Mythic Maiden belooft je uren plezier, als je geluk hebt en gratis spins ontvangt kunt u veel geld winnen. Er is tot 2000 keer uw inzet beschikbaar, maar zeer onwaarschijnlijk om te winnen. Niet dat het onmogelijk is maar je zult er veel voor moeten inzetten.

 

 

Speel voor echt geld