De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Lucky Angler

Lucky Angler

Lucky Angler is een echte vangst en wordt aangedreven door Net Entertainment en heeft 5 rollen en 15 winlijnen. Speelbaar vanaf 30c tot €150 per draai, kunt u op beide manieren winnen met overwinningen die belonen zowel van links naar rechts en van rechts naar links. Het thema is aantrekkelijk als je vissen ziet zwemmen ziet achter de rollen in het water van een bevroren meer. Grafisch fantastisch, dit spel is ook beschikbaar om te spelen op mobiele apparaten en tablets.

Sticky wild functie

U zult merken dat het basisspel wordt gespeeld met de zon die schijnt op de rollen. Er is een Sticky Wild functie in het basisspel als sticky wilds verschijnen op rol 2 en 4. Het wordt geactiveerd wanneer het sticky wild symbool een onderdeel van een winnende combinatie is. U vindt een vis die aan de haak wordt geslagen deze zal bevriezen en uitgegroeien tot een ijsblokje. Het zal bevroren blijven (en dus sticky) blijven zolang u winnende combinaties maakt.

Wat nog beter is dat de Sticky Wild functie in de Free Spins functie van toepassing is, maar deze keer op 3 middelste rollen landt (2, 3 en 4). De gratis spins functie kan worden gespeeld als je 3 of meer Fish scatter symbolen ergens ziet verschijnen. 3 Vissymbolen beloont je met 10 gratis spins, 4 geeft je 15 gratis spins, en 5 geeft u 20 gratis spins.

Freespins in het maanlicht

De stemming van Lucky Angler verandert nu als de gratis spins functie plaats vindt onder het maanlicht. Je ziet ook een Sticky wild symbool in het midden van de rol 3, die permanent in de hele functie aanwezig is. Meer gratis spins worden ook geactiveerd als je 3 of meer Vissymbolen tijdens de functie ontvangt.

Lucky Angler is een medium variantie spel die mooi in evenwicht zis. Het is een zeer populaire NetEnt slot game met de meeste van de grotere overwinningen die komen in de gratis spins functie.

Speel voor echt geld