De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Hooks Heroes

Hooks Heroes

Ahoy daar! Heroes Hook's™ is een leuke video gokkast van NetEnt™. Deze 5-rollen, 3 rijen, 20-lijnen video gokkast beschikt Free Spins met 3 verschillende mogelijkheden om uit te kiezen, spannende Free Spin functies voor een enkele draai, evenals Wild vervangingen en Scatter symbolen! Deze avontuurlijke video gokkast garandeert spelers een kans om hun schat te vinden op de rollen. De combinatie van Caribische stijl muziek en piraat-thema cartoon graphics zorgt ervoor dat de spelers de volledige NetEnt gaming ervaring met Heroes Hook's™ zullen hebben.

Captain Hook verhaal

Hook's Heroes is de gokkastmachine, die wordt ontwikkeld door Net Entertainment. De speelautomaat biedt een interessante kijk op de Captain Hook verhaal, maar merkwaardig genoeg zonder enige melding van Peter Pan te voorkomen! Heroes Hook is een van de meest mysterieuze nieuwe Gokkasten van vandaag.

Hook's Heroes Gokkast is ingesteld om een zeer indrukwekkende Gokkast te zijn. De meeste van de tekens op de rollen zijn piraten, en ze zien er gemeen uit, en nogal beangstigend in een cartoony manier, als we eerlijk zijn. Hook's Heroes Gokkast is ingesteld op een 96,82% uitbetaaltarief, waardoor de speelautomaat een matig hoog variantie spel is, die niet zo vaak voor komt bij een Net Ent Gokkast.

Slechts 20 winlijnen zullen verschijnen op de Hook's Heroes Gokkast 5 rollen. Dit is vrij standaard voor Net Entertainment games. Spelers moeten in staat zijn om munt waarden die voortvloeien uit 0,01 tot 1,00 te kiezen, en in staat zijn om te wedden tot 10 munten per lijn. Minimale en maximale inzetten moeten daarom instelbaar van 1 tot 200 munten per spin zijn.

Gratis spins bonus

De informatie over Hook's Heroes Gokkast heeft een aantal waarneembare informatie aan het licht doen komen. Zo zijn er scatter iconen die in staat zijn op alle rollen van dit spel te verschijnen. Drie of meer zal een bonusronde weten te activeren, die op grote schaal wordt gemeld als een gratis spins bonus.

Hook's Heroes Gokkast bevat ook wild symbolen. Deze jokers zijn ook in staat op alle vijf de rollen van het spel op te duiken. De wilds neemt de vorm van piraten met hoeden aan, wat betekent dat er meerdere wilds aanwezig zijn over de rollen. Wilds kunnnen alle andere symbolen vervangen in het spel, behoudens scatter symbolen. Het is onduidelijk of wilds enige monetaire waarde hebben.

Piraten zijn gerenommeerde boeven, leugenaars en schurken, maar in de Pirate Feature op Netent's Hook's Heroes Gokkast, zullen die verachtelijke kwaliteiten werken in uw voordeel. Wanneer de Pirate functie is geactiveerd, zal winst berekend worden op zichtbare symbolen, ongeacht of ze op de juiste win lijnen positie staan of niet. Dit is waarschijnlijk mijn favoriete functie ooit op een online gokkast als niets me meer gefrustreerd maakt dan het zien van een lading van grote symbolen op de rollen, maar geen winst geven als ze niet in de juiste win lijnen staan.

Zeemeerminnen, feeën en piraten

Zeemeerminnen zijn beroemd voor als sluwe wezens. Absoluut mooi en boeiend, maar met behulp van die charme het kwaad door het lokken van zeilers to hun dood op de verraderlijke zeeën. Dus het is geen wonder dat de piraat in Heroes Hook's er een beetje bang voor is. Maar, gelukkig voor u, de zeemeerminnen zullen vermenigvuldigen om uw winst te verhogen wanneer ze verschijnen tijdens uw reis.

Feeën zijn niet iets wat je normaal zou associëren met piraten, maar terwijl we op het onderwerp van mythische wezens zijn beland. Denk dat het redelijk is om ze op te nemen. We moeten allemaal een beetje magie in ons leven na streven. Wanneer de Fairy Feature willekeurig geactiveerd wordt. Zal de schattige kleine imp ons betoveren tussen de 2 en 5 verschillende symbolen en zet ze in Wilds om. Met hierbij het verhogen van uw kansen op sommige serieus grote uitbetalingen.

Een ander kenmerk van dit spel is de gratis spins ronde. Dit is niet willekeurig, maar wordt geactiveerd wanneer u de juiste hoeveelheid Scatter symbolen op de rollen tegelijkertijd heeft. Wanneer de gratis spins ronde is geactiveerd, hebt u de keuze welke willekeurige functie op te nemen dan ook.

Speel voor echt geld