De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Ghost Pirates

Ghost Pirates

Zelfs Captain Jack Sparrow zelf zou trots zijn op de Ghost Pirates. Deze gokkast brengt u recht in het midden van het Caribische piraten avontuur. 

Revolutionair videoslot

Ghost Pirates is een revolutionair video slot van NetEnt. Met overtuigende graphics en een donkere, mysterieuze sfeer, deze gratis versie van Ghost Pirates geeft spelers een meeslepende game-ervaring. Daarnaast zullen de spelers zich geen zorgen te maken over de buurt van hits. De gokkast stelt spelers in staat om op 243 manieren te winnen, in plaats van een set winlijnen te winnen. Zolang symbolen opeenvolgend van links naar rechts op elke positie op de rol verschijnen, de winlijn wint. Ghost Pirates geeft simpelweg slot liefhebbers iets anders om te proberen.

Inzet kiezen en spelen maar

Om uw inzet te stellen, kiest u eerst uw munt waarde in de linkerbenedenhoek. Spelers mogen een waarde vanaf slechts € 0,01 tot € 0,50 per rol selecteren. Aangezien Ghost Pirates geen conventionele winlijn systeem heeft, kunnen de spelers een enorme hoeveelheid mogelijkheden krijgen voor aanzienlijk minder. Zodra u uw munt bedrag heeft geselecteerd, kiezen hoeveel volle rollen te spelen (de inzet). De uitbetalingstabel illustreert hoeveel manieren elke Bet Level biedt aan spelers om te winnen.

Spin, hetzij met behulp van de groene cirkel knop met pijlen, of met behulp van de Max Bet-knop om alle vijf de rollen te laten draaien op het geselecteerde munt bedrag. Als ankers, de legendarische piraten, en mystieke schatten de rollen vullen, kun je verwachten dat een enorm aantal overwinningen in vergelijking met de meeste andere slots te zien zal zijn. Ghost Pirates's avontuurlijke thema en unieke set-up maken het een slot het proberen waard.

Free spins

3 of meer scatter symbolen activeren de Free Spins. Deze Scatter symbolen moeten verschijnen in een rij van links naar rechts. De Scatter winst wordt uitgekeerd keer een vermenigvuldiger. Tijdens de Free Spins, die tijdens de ronde waarin de Free Spins werden geactiveerd zal worden gespeeld, kunnen extra Free spins gewonnen worden.

Speel voor echt geld