De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Funky Seventies

Funky Seventies

Funky Seventies is een video slot is ontwikkeld door Net Entertainment (NetEnt). Dit unieke thema neemt ons terug in het decennium van discoballen en broeken met wijde pijpen. Symbolen en afbeeldingen worden rechtstreeks uit de jaren 1970 overgenomen, en zal voor degenen die het naar tijdperk terug verlangen een ademtocht zijn. Dit terwijl de charme van de jaren '70 swag aan de jongere generaties voorbij gaat. Dit video slot is voorzien van 40 win-lijnen over 5 rollen, op 4 rijen.

Funky Seventies biedt wild symbolen, gratis spins en multipliers. Het spel is compatibel met Mac, Windows en Linux-besturingssystemen.

Thema

Het zal u worden vergeven als u uw jaren 70 broek uit de kast haalt en toetreedt tot het funky plezier tijdens het spelen van Funky Seventies. Terwijl je draait en probeert om te winnen, wordt u visueel gestimuleerd door 1970-stijl symbolen zoals cassettebandjes, plateauzolen, en klassieke auto's. U bepaalt zelf de combinatie van weddenschappen en munt waarden met elke draai. Draaien was nog nooit zo leuk op de ijsbaan!
De gameplay is een traditioneel slot formaat met een fantasierijk thema, compleet met een gratis soundtrack. Het spel is voorzien van een heldere en kleurrijke sfeer met diverse soorten 1970 symbolen, brieven en 3D-graphics. Deze funky symbolen op de rollen van het spel maken dit een zeer leuk video slot met een soepele gameplay.

Spel en haar functies

Het aantal winlijnen van de Funky Seventies video slot is verstelbaar; Daarom kunt u wedden tot 40 lijnen op elke draai. U kunt de weddenschap aan passen, en je hebt een keuze van 1 tot 10, waarbij speel saldo management eenvoudig is gemaakt. Met Funky Seventies kunt u ook de munt waarde in stellen. Dit zal bevorderlijk zijn met de juiste saldo management technieken. Zodra je de inzet bedragen hebt geselecteerd, klikt u op de groene spin-knop om de rollen te starten. U kunt deze knop ook gebruiken om de rollen te stoppen om snel verder te gaan naar de volgende draai.

Daarnaast zal automatisch afspelen toestaan ​​om de rollen te laten draaien automatisch met maximaal 100 spins. Een uitbetaling en één multiplier zal per regel worden toegepast. Maar lijn winsten zullen bij elkaar worden opgeteld na elke regel voor een totale uitbetaling. Hoe meer lijnen je inzet, hoe hoger uw winst zijn. Winnende combinaties lezen van links naar rechts. Voor meer informatie over uitbetalingen, klikt u op de paytable knop op de gaming-scherm om het pay schema te openen voor elke actieve winlijn.

 

Speel voor echt geld