De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Fishy Fortune

Fishy Fortune

Duik in een diepzee-avontuur wanneer u Net Entertainment's Fishy Fortune video slot game besluit te spelen. Het is een 5-rollen, 10-lijn videoslot gevuld met leuke zeemonster symbolen, aquatisch geluidseffecten en een progressieve jackpot.

De munt waarde is vastgesteld op 0,10, waardoor Fishy Fortune een uitstekende keuze is voor spelers die gokkasten willen spelen. Het kan worden gespeeld op Mac, Linux en Windows-besturingssystemen op uw laptop of desktop computer.

Thema

Fishy Fortune doet zeker zijn naam eer aan visueel. De achtergrond is een schipbreuk scene in kalme blauwe tinten, met kleurrijke koraalriffen en belletjes die zweven op gezette tijden. Zeer zwakke, new-age muziek speelt op de achtergrond en past bij de rustige onderwater thema, terwijl een aangename, xylofoon-type tune speelt wanneer de rollen stoppen op een winnende combinatie.

Kleinere-waarde symbolen zijn de typische 9, 10, J, Q en K en worden gerenderd getoond als drijfhout samen gehamerd, met stenen, schelpen en zeewier. Hogere waarde symbolen zijn, natuurlijk, diverse zeedieren. De heldere groene lantaarn vis en rode krab bieden de hoogste winst; het lichtblauwe zeepaardje en oranje gestreepte clownfish bieden iets lagere beloningen. Het ene symbool dat u het meest twilt zien is de roze octopus, want hij kan u verlenen de ultieme Jackpot-zo lang als vijf van hem verschijnen op een winlijn in een keer. Wanneer de octopus landt op een winnende lijn, een zwarte wolk van inkt verspreid zich, en zal hem even verbergen. Dan wordt hij wedergeboren met het dragen van een gouden kroon en met een scepter op een arm en een koord van parels op de ander.

Kenmerken

Dit is een geweldig basisspel voor beginners als voor experts die gewoon liever een eenvoudiger game-ervaring hebben. Het wild-symbool is een open, onderwater schatkist gevuld met goud en bekeken door een patrijspoort. Het vervangt alle symbolen behalve Scatters. Het Scatter symbool is een roze oesterschelp met een parel er bovenop, ook getekend alsof bekeken door patrijspoort van een schip. Geavanceerde Autoplay instellingen kunt u de controle van de stops, starts en het gemak waarmee je het spel speelt.

Bonus

Fishy Fortune mist een aparte bonus spel, maar groter winsten zijn mogelijk via het wild en scatter symbolen. De schatkist Wild verdubbelt je winst, in stappen bepaald door hoeveel Wild symbolen verschijnen, variërend van 10 voor 2 symbolen, de hele weg tot 10.000 voor 5 symbolen. De roze oesterschelp Scatter biedt een kans voor de bonus winsten. Het loont de totale inzet maal vermenigvuldiger die is gebaseerd op hoeveel scatter symbolen verschijnen op het scherm in een keer. Free Spins worden ook toegekend wanneer 3 of meer Scatters verschijnen op een gekozen inzet lijn en de winsten op die lijnen worden verdrievoudigd.

De progressieve jackpot kan alleen worden gewonnen door het spelen in "Max Bet" mode, en de rollen moeten stoppen met vijf roze octopus symbolen die verschijnen op een geactiveerde winlijn. Aangezien het een progressieve jackpot is, is het gewonnen bedrag is afhankelijk hoeveel er is opgebouwd.

Speel voor echt geld