De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Egyptian Heroes

Egyptian Heroes

Egyptian Heroes slot is een 5 rollen, 20 winlijn spel gemaakt door Net Entertainment. Egyptian Heroes brengt je naar de tijd dat farao's en hun goden. Oud Egypte fascineert ons allemaal nog steeds met de weelde en rijkdom die ze verworven en de fantastische piramides.

Gouden prijzen

De oude Egyptenaren geloofden in vele goden, elk hun gebruik. Ze baden en maakte offers om hen hen geluk te brengen. Egyptian Heroes slot functies: een gouden weddenschap lijn met een willekeurige multiplier, scatter symbolen, wilde symbolen en free spin bonus met een kleverige uitgebreid wild. Laten we bidden naar die oude goden door ze in te zetten als offer en hoop te geven dat ze ons geluk en rijkdom brengen.

De zonnegod Ra is een van de symbolen die het meeste geld brengt. Krijg 5 van hen op een actieve winlijn en je zult 2000 keer uw inzet winnen. Alle goden kunnen winnende combinaties vormen met slechts 2 identieke symbolen. Egyptische Heroes is een gemiddeld tot hoge volatiliteit spel. U vindt een aantal kleine overwinningen, maar de echt grote winsten wachten op u in de gratis spins functie. De minimale inzet is 20c voor alle lijnen en met een maximum van € 100 voor alle 20 winlijnen.

De piramide is het wild symbool. Het verschijnt alleen op rol 2, 3 en 4, en breidt uit op de gehele haspel om winnende combinaties te vormen. Het piramide symbool kan alle symbolen vervangen, met uitzondering van de farao graf scatter symbolen. De gouden farao graf is de scatter symbolen en wordt alleen gebruikt om de vrije spin-functie te activeren.

Golden Bet Line

The Golden Bet Line is een unieke functie in dit spel wat je een multiplier op één winlijn geeft. Vóór elke spin, verschijnt er een gouden regel in het wilde weg op het scherm om u te vertellen welke winlijn goud is. De gouden winlijn vermenigvuldigt uw winnende combinatie door een multiplier (maximaal 5) als uw combinatie op dezelfde betaallijn als de gouden regel valt - de minimale multiplier is 2x.

Drie of meer Pharaoh Tombe symbolen op de rollen lanceren de Free Spins. Afhankelijk van het aantal scatters die je op het scherm zult u een verschillend aantal gratis spins te krijgen. 3 scatters zal 10 gratis spins geven, 4 scatters 15 gratis spins en 5 scatters geeft je 20 gratis spins. Extra gratis spins kan worden gewonnen als je 3 of meer scatters tijdens de functie ontvangt.

Speel voor echt geld