De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Dragon Island

Dragon Island

Dragon Island is een NetEnt videoslot op basis van de mystieke wereld van draken. Het is het eerste NetEnt spel om beide manieren om te betalen heeft een een Golden Wild die vermenigvuldigt winst tot en 8x een Free Spins functie waar je tot 50 gratis spins kunt krijgen en een groeiende wild op elke vrije spin.

Win Both Ways technologie

Dragon Island is een Net Entertainment-aangedreven video slot met 5 rollen en 15 winlijnen. Het was het eerste NetEnt spel voorzien van Win Both Ways technologie wat betekent dat als u de functie activeert, u 30 munten krijgt  in plaats van 15 om mee te spelen. Daarom kun je spelen van 30c per draai tot € 150 (met Win Both Ways) of 15c tot € 75 per draai (zonder Win Both Ways). Het spel is gebaseerd op de mystieke wereld van draken.

Als u de Win Both Ways functie activeert en u ontvangt 5 symbolen op een rij verschijnen, zult u de inzet verdubbelen, ook winsten worden verdubbeld als gevolg. Er zijn 3 verschillende wild substitutie varianten met de Golden Wild die verschijnt wanneer Win Both Ways is geactiveerd. Golden Wild symbolen verschijnen op de middelste rol alleen in zowel het basisspel en Free Spins-functie. Deze kan winst willekeurig vermenigvuldigen door 2x tot 8x bij het vormen van een deel van een winnende combinatie.

Freespins functie

Er is een Free Spins functie die wordt geactiveerd door het verkrijgen van 3 of meer Volcano symbolen ergens op de rollen. Met 3 vulkanen krijgt u 10 gratis spins met een 3x keer uw inzet als geldprijs, 4 vulkanen zullen je 20 gratis spins met 10 keer uw inzet geven als een geldprijs. En met 5 vulkanen vindt u maar liefst 50 gratis spins met 100 keer uw inzet in het spel als een geldprijs!

Nu, wat maakt deze functie interessant dat het een groeiende Dragon wild is die verschijnt op een willekeurige rol voor elke vrije spin. The Dragon wild breidt uit op de hele rol zodat u goede mogelijkheden heeft om te winnen. Je kan ook meer gratis spins innen voor het krijgen van 3 of meer vulkanen (tegen hetzelfde tarief hierboven beschreven). U kunt ook profiteren van de Golden Wild.

Speel voor echt geld