De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Dazzle Me

Dazzle Me

Dazzle Me is een NetEnt gokkast met 5 rollen en 76 winlijnen. Beschikbaar op mobiele / tablet-apparaten, kunt u al inzetten voor slechts €0,20 per draai. Met een juwelen thema, is er de functie Dazzling Wild Reels die beschikbaar is in het basis spel is en kan volledig wilde rollen draaien principe. De Free Spins gebruikt de Linked Reels functie die in andere populaire NetEnt fruitkasten gebruikt wordt en die identiek is gekoppeld reels om uw winsten te verhogen tot 760 keer uw inzet voor elke vrije spin.

Beschikbaar op mobiele en tablet-apparaten

Dazzle Me wordt aangedreven door Net Entertainment en is een 5 rollen, 76 winlijnen gokkast. Ook beschikbaar op mobiele en tablet-apparaten, wordt u ondergedompeld in een wereld vol jazzy edelstenen met een intense game-ervaring en unieke gameplay. Het kan lijken op andere populaire NetEnt slots zoals Twin Spin en Starburst, kan worden afgespeeld vanaf zo weinig als €0,20 per spin om zoveel als € 400 per spin.

Dazzle Me heeft een paar extra functies om van te profiteren, de belangrijkste is de functie Dazzling Wild Reels die kunnen verschijnen in willekeurige volgorde tijdens het basisspel als een overlay haspel met slechts Wilds tonen. Die rollen 1-5 kunnen om zetten in Dazzling Wild rollen waardoor je grote overwinningen krijgt.

Dan heb je de gratis spins met gekoppelde Reels functie die wordt geactiveerd wanneer je 3 of meer Free Spins symbolen ergens op de rollen. 3 symbolen vindt u 8 gratis spins, 4 zul je 12 gratis spins geven en 5 zal je 16 gratis spins toe te kennen te geven.

Freespins functie

De Linked Reels functie alleen weergegeven in de Free Spins functie is identiek gekoppeld en zal verschijnen op rollen 1-4 aan het begin van elke vrije spin. De juiste rol is een kopie van de linker rol met rol 1 gekoppeld aan rol 2 en / of rol 3 gekoppeld aan reel 4 - deze functie kan ook worden gevonden op de exclusieve Vegas Party slot.

Dazzle Me is in hetzelfde genre als Twin Spin, Starburst en Neon Staxx. De meeste van uw winst zal komen in het basisspel, maar de grotere winsten zal zeker komen in de gratis spins functie. In het basisspel, kun je winnen tot 10 keer uw inzet op een enkele winlijn, terwijl in de gratis spins functie, er is een enorme 760 keer uw inzet op elke spin.

Ik vond Dazzle Me onderhoudend en snel het is een fatsoenlijke combinatie van moderne gameplay en traditionele activiteiten, zoals gratis spins. Het is een welkome aanvulling op de NetEnt gokkasten portefeuille ik weet zeker dat het populair zal blijven.

Speel voor echt geld