De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Creature from the Black Lagoon

Creature from the Black Lagoon

Creature from the Black Lagoon™, Net Entertainment's monster video gokkast in samenwerking met Universal, is een 5-rollen, 3 rijen 20-line video gokkast overspoeld met functies. Maximale winst met Wild vervangingen, Spreading Wilds, Sticky Wilds, Free Spins, en Re-spins.

De prehistorische, half vis, half mens maakt zijn verschijning in Free Spins, het ontvoeren van Kay en neemt haar mee naar zijn hol onder water. De spelers krijgen de kans om haar te redden Kay- wanneer het doel-symbool en het Creature verschijnen, wordt het Creature neergeschoten.

Hoe meer doelsymbolen verzameld, hoe meer de gezondheid van het Creature verslechtert en hoe groter de beloning met het onthullen van Spreading Wilds en re-spins. Bereik de maximale hoeveelheid verzamelde doel symbolen en ontgrendel 10 extra Free Spins!

Wild symbolen

Wild symbolen kunnen willekeurig overal op de rollen in de belangrijkste spelronde vallen en vervangen alle symbolen met uitzondering van de Free Spin symbolen en target symbolen. Wanneer een Wild symbool op de rollen, in de belangrijkste ronde en Free Spins, het fungeert als een Sticky Wild en blijft op de Rollen voor verdere re-spin of re-spins. Tijdens een re-spin de Sticky Wild symbool houdt de positie op de rol.

Extra Wild symbolen verschijnen ergens op de rollen in de belangrijkste wedstrijd en Free Spins, ook op de rollen blijven tot de re-spins einde. In de belangrijkste wedstrijd en Free Spins, alle Wild symbolen blijven op de rollen voor de re-spin, en de re-spins einde toen er geen nieuwe Wild symbolen blijven overal op de rollen.

Re-spin winsten zijn toegevoegd aan de overwinningen uit de eerste spin. Elke re-spins die zijn gewonnen in de ronde dat geactiveerde Free Spins worden gespeeld na de Free Spins is voltooid. In Free Spins modus, en niveau 1 van de Health Meter is bereikt, kunnen Wild symbolen verschijnen willekeurig ergens op Rollen 1-4. Op niveaus 2-4, kunnen Wild symbolen willekeurig ergens op rollen 2, 3 en 4 verschijnen.

Free Spins functie

3 of meer Free Spin symbolen verschijnen willekeurig op de rollen in alleen de belangrijkste spelronde, deze activeren Free Spins.

  • 3 Free Spins symbolen = 10 Free Spins
  • 4 Free Spins symbolen = 15 Free Spins
  • 5 Free Spins symbolen = 20 Free Spins
Speel voor echt geld