De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Boom Brothers

Boom Brothers

Boom Brothers is een 5 rollen 20 winlijnen video slot gemaakt door het indrukwekkende Net Entertainment. Het heeft een mijnbouw-thema en is gebaseerd op 3 ijverige dwergen (de Boom Brothers) die zijn gewapend met explosieven. Hun doel is om de rijkdom verborgen in de mijnen te vinden. Boom Brothers is NetEnt tweede platina video slot (de eerste was Gonzo's Quest) en heeft een hele reeks animaties en speciale effecten. Het is aantrekkelijk voor alle soorten spelers zoals je kunt spelen vanaf 20p tot £ 50 per spin.

Explosieve actie

Wat krijg je als je drie ijverige dwergen mixed die zelf een gigantische mijn met veel explosieven exploiteren? Dan krijg je de De Boom Brothers! Spelers zullen een ontploffing vinden als verrasing doordat de dwergen geen spelers meer willen, misschien is de aanblik van de gekke jet-packer iets wat je zal weerhouden om te spelen?

Om spelers scherp te houden, heeft men hele reeks van animatie en special effects in de strijd geworpen een aantal van hen groot uitgepakt, maar sommige zo subtiel dat spelers nieuwe dingen per uur kunnen vinden nadat ze beginnen te spelen. Boom Brothers is de tweede platina video gokkast aanbod van Net Entertainment. 

Bonussen en spel uitleg

Het spel herbergt een aantal bonussen die het nog leuker maken om te spelen. Je kunt best veel winnen in deze gokkast het enige wat je hoeft te doen is draaien aan de rollen.

Basis spel. Wild symbool vervangt alle symbolen behalve gratis spins en bonus symbolen. Random no-win spel rondes zal één tot van de vier 2 win kans functies leiden.

Bonus spel: 3 of meer stukken van scatters zal de functie Railtrack activeren, 3, 4 of 5 tracks respectievelijk bekroond met de 5 zal een bonus spel ontgrendelen.

Free spins: 3+ free spin symbolen starten de gratis spins. De vermenigvuldiger is 3x tijdens de gratis spins. Railtrack functie en het bonus spel kan tijdens de gratis spins worden geactiveerd. 

Speel voor echt geld