De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Big Bang

Big Bang

Big Bang is een NetEnt videoslot die zich afspeelt in de verre ruimte van het heelal en kan gespeeld worden vanaf slechts 25 per draai. Dit spel is alles over de progressieve multiplier die het mogelijk maakt uw overwinningen te worden onderworpen aan een 32x multiplier als je 6 of meer opeenvolgende winnende spins hebt. Zoals hieronder zal lezen, de mogelijkheid voor stellaire wins zijn niet van deze wereld.

Interplanetaire reis

Big Bang™ neemt spelers mee in de diepe ruimte, op een interplanetaire reis naar de uithoeken van het heelal met Wild vervangingen en een progressief multiplier. Wat maakt dit spel zo aantrekkelijk om te spelen? De multiplier die verdubbelt winst door X2, X4, X6, X8, X16, en tot een massale X32.

Als dat is niet genoeg om te winnen anticipatie op een hoog te houden, stel een of meer Wild symbolen het voltooien van een winnende combinatie met een multiplier van X32. De mogelijkheden voor stellaire overwinningen in Big Bang ™ zijn niet van deze wereld!

Multipliers om van te smullen

Je zal beginnen met een 1x multiplier en als je een winnende combinatie weet te krijgen, stijgt de multiplier dan tot 2x voor uw volgende draai. Als u opeenvolgende overwinningen hebt, zal de multiplier blijven stijgen tot maar liefst 32x! Met het oog op een massale 32x multiplier op uw winst te krijgen, zou je 6 opeenvolgende winnende spins nodig hebben. Latere overwinningen worden vervolgens onderworpen aan de 32x multiplier. Als u geen winnende combinatie hebt, de multiplier meter resetten of blijft hij op 1x.

Big Bang is een prachtig ontworpen spel met de overwinning animaties en rijke, levendige kleuren echt je in het oog springende. Echter, ik vond ongeveer de helft van de spins geven je een winnende combinatie, maar het bereiken van een 16x en 32x multiplier blijkt heel moeilijk. Dat gezegd zijnde, ben ik erin geslaagd om meer dan 600 keer mijn spel op een paar gelegenheden te winnen.

Toch vond ik de meeste overwinningen nooit echt voorbij de 4x multiplier komen en met de bedragen gewonnen behoorlijk frustrerend. Het is een medium tot hoog variantie spel in mijn mening met grote overwinning maar weinig tussen in. De sensatie van jagen op die grote overwinning maakt Big Bang een welkome aanvulling.

Speel voor echt geld