De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Attraction

Attraction

Als het om gaat om NetEnt, is het uitgegroeid tot een gevestigde traditie dat aan het eind van elke maand een spannende slot game uit zal brengen. En deze belofte heeft men gehouden, regelmatig verschijnen er super leuke gokkasten van NetEnt. Attraction is er daar zeker een van.

Aantrekkelijke gokkast

De wet van aantrekking (attraction in het Engels) is de naam gegeven aan de overtuiging dat "als aantrekt zoals "en door te focussen op positieve of negatieve gedachten.

NetEnt heeft deze theorie een stap verder genomen, wetenschappelijk uitvoering ervan en het geven van de mogelijkheid om spelers om grote winsten te behalen! Met behulp van magnetisme en speciale magneten, zullen spelers in staat zijn om grote winsten te halen en te genieten van een ongeëvenaarde game-ervaring in het Attraction videoslot.

Deze videoslot game is een 5 rollen 3 rijen, 10 lijns videoslot en met zijn ontzagwekkende Wild functie en zal je op het puntje van je stoel brengen. Reguliere Wild symbolen die om te zetten zijn in Sticky wild symbolen activeren Re-Spins, dit betekent dat je kansen om te winnen beter wordt met elke spin. De Wilds vliegen je letterlijk om de oren worden aangetrokken tot elkaar en vermenigvuldigen zich voor grote winsten.

Wild and Sticky Wild

De wild symbolen zijn zeer bekangrijk in het spel:

- Wild symbolen kunnen alleen op rollen 2, 3 en 4 in de belangrijkste ronde en in re-spins geclaimed worden 
- Sticky Wild symbolen kunnen alleen worden geactiveerd door de Magneet
- Sticky Wild symbolen kunnen alleen verschijnen tijdens een re-spin

De Magneet Functie

De "magnet" of magneet functie is tevens een functie die bijdraagt aan grote overwinngen in het spel:

- De Magneet. functie wordt geactiveerd bij het begin van elke spin en re-spin
- Aan het begin van elke spin, verschijnt 1 magneet willekeurig op de buitenrand van de rollen 
- De magneet kan alleen op rollen 2, 3. , 4 en / of een rij op de linker- of rechterkant van de rol verschijnen
- Na de rollen stoppenmet draaien, Wild symbolen verschijnen op dezelfde rol of rij als een magneet weet te activeren 1 re-spin met 1 of meer Sticky wild symbolen
- Alle symbolen die zich in tussen de magneet en een wild symbool worden omgezet in Sticky wild symbolen, vanaf dezelfde positie als het Wild symbool
- Een re-spin wordt toegekend nadat alle mogelijke symbolen transformeren in Sticky Wild symbolen
- Aan het begin van elke re-spin, zullen 2 magneten willekeurig op 2 posities op de buitenrand van de rol in beeld

 

Speel voor echt geld