De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Arabian Nights

Arabian Nights

Arabian Nights is een Net Entertainment aangedreven progressieve jackpot videoslot met 5 rollen en 10 winlijnen. Hoewel eenvoudig in uiterlijk, het heeft een Arabisch thema en in de islamitische tijden van de 9e naar de 13e eeuw. U kunt alleen spelen vanaf € 5 per draai, want het is een progressief jackpot spel (dit geeft alle spelers dezelfde kans op het winnen van de jackpot).

Uitgbreide jackpot

Ondanks dat het een jackpot spel heeft, het heeft een Free Spins functie die je kunt spelen als je 3 of meer Aladdin's Lamp symbolen ergens krijgt. U krijgt tussen de 5 en 500 keer uw inzet afhankelijk van hoeveel lampen je naar de functie weet te activeren (5 x het spel voor 3 lampen, 20 x het spel staat voor 4 lampen en 500 x brandstapel 5 lampen).

De functie begint daarna met 15 gratis spins met alle winsten verdrievoudigd toegekend (3x vermenigvuldiger). U kunt profiteren van een totaal van 30 gratis spins als je 3 lampen tijdens de functie ontvangt. Deze gratis spins zijn ook onderworpen aan een royale 3x vermenigvuldiger en maken fatsoenlijke overwinningen in de functie zeer waarschijnlijk.

Echter, dit spel is alles over de progressieve jackpot. U kunt de jackpot winnen als er 5 Arabian Nights symbolen verschijnen op een winlijn. De laatste winnaar van de jackpot was recentelijk nog de gelukkige speler ging naar huis met maar liefst € 3.332.981 dit was ook de grootste overwinning op Arabian Nights tot nu toe. Om het huidige bedrag van de jackpot te zien, ga naar de vrije spel versie van het spel.

Ouderwetse charme

Ik speel heel graag de Arabian Nights gokkast omdat het enige charme voor ouderwets spelen behoudt. Ik heb nog nooit een progressieve jackpot gewonnen. Dat gezegd zijnde, de Free Spins kunnen behoorlijk lonend kan zijn, maar verwacht niet dat het activeren heel vaak zal gebeuren. Als je van het spelen van jackpot slots houdt, adviseer ik dat u ook kijkt naar Mega Fortune en Hall of Gods (ook door Net Entertainment).

Speel voor echt geld