De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Alien Robots

Alien Robots

Gemaakt door Net Entertainment als een eerbetoon aan geanimeerde robot fans, deze ruimte thema gokkast game komt naar je toe met schitterende graphics en leuke geluiden die doen denken aan uw favoriete robot karakters. Alien Robots is een 5 rollen, 3 rijen videoslot met wild vervangingen, scatter wins en een gratis spins mode met een uitgebreide sticky wild met re-spin.

Dit stellaire slot avontuur kun je spelen met een aantal lage of hoge stake levels: vooruitgang in kleine stappen in de richting van de volledige 30 inzetlijnen, of spring rechts tot 243 bet manieren in te stellen. Geniet van Alien Robots spannende functies en veel kansen om te winnen op Windows, Linux en Mac-laptop en computer besturingssystemen, of onderweg via iOS en Android mobiele apparaten.

Kenmerken

De functies in dit spel zijn vrij basic, waardoor het een goede gokkast is voor degenen die net de kunst van het spelen van online gokkasten leren. Als je het geluk hebt om drie of meer scatter symbolen te krijgen, dan activeert dit gratis spins, die een leuke bonus kettingreactie in gang zet. Tijdens de gratis spins, zullen wild symbolen verschijnen op de rollen die de uitgebreide kleverige wild-functie zal activeren. Deze kleverige wilds zullen zich dan uit breiden naar de hele rol pm deze te bedekken en in stand zullen houden, terwijl de andere rollen re-spinnen met een ​​kans op een hogere winst. Na deze re-spin, zal de uitgebreide sticky wilds terugkeren naar standaard wilds. Het wild-symbool in dit spel vervangt alle andere symbolen met uitzondering van de scatter symbolen.

Bonus

Krijg meer kansen om te winnen bij het maken winnende combinaties door het activeren van de gratis spins bonus spel. Het wild symbool zet uit tot alle symbolen dezelfde rol weten te bedekken, waardoor deze sticky worden. Op dat moment heb je een gratis re-spin op de andere rollen, terwijl de wild dan op zijn plaats blijft. De resulterende combinaties kunnen leiden tot grote bonussen.

Limieten

Alien Robots biedt munt waarden van 0,01, 0,02, 0,05, 0,10, 0,20 en 0,50. Deze munt waarden kunnen worden gecombineerd met 5 inzetniveaus, die spelers de flexibiliteit bieden om precies hoeveel of hoe weinig ze verlangen voor elke individuele spin.

Speel voor echt geld