De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Wild Fruits

Wild Fruits

Fruit en het wilde westen zie je zelden mengen. Deze video slot game is inderdaad een originele mix van de twee klassieke thema's van het genre.

Wild Fruits is alles over cowboys

Wild Fruits is alles over cowboys en het Amerikaanse wilde westen, en daarom vindt het spel plaats in een saloon, gezien de omgeving. De achtergrond is vrij eenvoudig Aangezien de rollen verschijnen gewoon over een quasi- uniforme houten achtergrond. De salon sfeer kan grotendeels worden afgeleid uit de geluidseffecten en de achtergrond muziek terwijl de rollen spinnen.

Maak je klaar voor de jacht

Laten we kijken naar de gameplay zelf, Wild Fruits biedt verschillende opties om de feestvreugde te verhogen. Allereerst kunt u de muntwaarde wijzigen door te klikken op het bijbehorende pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm. Je hebt een totaal van vijf rollen en 50 winlijnen, dat is veel! Gebruik de zijkant tabs aan weerszijden van de rollen om zo veel van hen als u wilt te activeren. Tenslotte zullen de pijlen omhoog en omlaag u het bedrag van uw inzet, in munten laten aanpassen.

Winnende combinaties

Raak de spin-knop aan als je eenmaal klaar bent en klik om te spelen. Winnende combinaties betalen van links naar rechts op een geactiveerde winlijn. Elke winst kan worden verdubbeld door te klikken op de knop Take Risk en het winnen van de mini-game die volgt. Kies een waardevollere kaart dan de door de computer gekozen om te winnen en krijg nog een kans op een verdubbeling van uw inkomsten. En zo verder tot je ofwel stopt of een fout maakt, die zal al je nieuw verworven munten voorgoed doen verdwijnen.

Fruitig maar dodelijk

De uitbetalingstabel van wild fruits is vol met ... fruit. Geen verrassing daar. En er zijn tal van hen hier, die allemaal meer lekkerder uitzien dan de andere, maar laat het u niet gek maken: dat zijn gevaarlijke gezochte criminelen. In oplopende volgorde van waarde, vindt u de Appel, de kersen, de sinasappel, Pruim, citroen en bessen vinden. De volgende vier zijn een beetje meer waard is, en zijn de Aardbei, de druiven, de watermeloen en koksnoot.

Het laatste elementaire symbool is een grote gele zeven, waarvan er vijf op een geactiveerde winlijn toekennen van maar liefst 1.000 keer je inzet!

Speel voor echt geld