De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Ice Pirates

Ice Pirates

Speel functies in Ice Pirates zijn eenvoudig en u zult deze onder de knie hebben in een mum van tijd. Begin met het instellen van uw voorkeur muntwaarde door te klikken op het pictogram Coin in de linker bovenhoek. U kunt een waarde tussen 0,01 en 5 kiezen. Ga dan naar de onderkant van het spel scherm om te kiezen hoeveel munten om te wedden op uw volgende draaien dankzij de juiste pijlen omhoog en omlaag. De laatste stap is om tussen de één en 10 winlijnen te activeren.

Klassieke Piraten Iconen

Er zijn 12 verschillende fundamentele symbolen op de rollen van Ice Pirates, plus een extra categorie deze zijn veel goud waard. We beginnen bij de bodem van de gokkast betaaltafel met de gebruikelijke speelkaarten: van 10 tot Aas. We ga dan naar het roodharige meisje van de piraat, de piraat Pinguin en de IJsbeer. Twee verschillende leden van de Piraten groep volgen voor extra kansen op een grote overwinning.

De laatste twee symbolen zijn speciaal. Het meest waardevolle van allemaal is de kapitein, een combo van vier dat de spel jackpot opent. Daarnaast fungeert de kapitein ook als Joker in het spel, en kan vervangen voor ieder ander symbool! Nou ja, behalve één: de Schedel, dat is het Scatter icoon. Drie of vier van hen overal op het scherm geven niet alleen een geldbedrag, maar ook 12 Free Spins. 

De mysterieuze vijfde rol

De laatste rol is inderdaad speciaal in Ice Pirates. Het is niet een van de symbolen die we kennen, maar in plaats daarvan multipliers bevatten. Het zijn flessen en flacons met een label aan hen om hun waarde te geven: X2, X3 en X5. Een winnende combinatie met een multiplier aan het einde van de winlijn wordt derhalve vermenigvuldigd! Maar pas op, sommige van de multipliers zijn bevroren en zal niet worden geactiveerd.

Last but not least, twee extra multipliers worden geïntroduceerd tijdens de Free Spins: x10 en x20! Je kunt je voorstellen hoe hoog je kunt gaan met een groot multiplier toegevoegd aan een waardevolle symbool combo. De sky is the limit!

Plezier op zolder

Ice Pirates brengt een originele draai aan een klassiek piraat thema, solide graphics en een innovatieve gameplay. De aanwezigheid van multipliers op elke spin, zelfs tijdens de normale spel, voegt een element van verrassing bij elke draai en zorgt voor een zeer leuke game om te spelen.

Er zijn niet erg veel winlijnen om te wedden, dat beperkt je vrijheid een beetje, maar laat dat niet ontmoedigen om Ice Pirates een keer te proberen!

Speel voor echt geld