De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Gladiators

Gladiators

Helden van het Romeinse amfitheater diende als inspiratie voor tal van uitzonderlijke speelautomaten, omdat het een zeer interessant onderwerp voor een breed scala aan spelers. Toegegeven, er zijn nu veel te veel games met gladiatoren, en het kan een beetje vermoeiend zijn om ze overal te zien opduiken. Maar! Opdat u denkt dat deze gokkast al te saai zou zijn om zelfs maar te proberen, weet dan dat deze gladiatoren niet zijn wat je denkt dat ze zijn. In feite, je hebt nog nooit zoiets als hen eerder gezien, verwacht nogal wat glimmers van humor te ontstaan tijdens het spelen van deze gokkast.

​​Onderwater omgeving

Wanneer het videoslot opstart, zult u worden verrast om een ​​onderwater omgeving met de ruïnes van het Colosseum in de achtergrond. Compleet met alle soorten van zwaar gepantserde vissen. Ja, de dolfijnen, haaien en andere leden van de water fauna zijn je krijgers deze keer, en ze lijken klaar om veel harde gevechten te winnen voor uw bestwil. Een stukje uitbundige muziek heeft de macht om uw geesten op te heffen en maken dit spel nog interessanter is om te spelen.

Komish thema

Het thema kan komisch zijn, maar het potentieel aan prijzen is zeer ernstig. De hoofdprijs van 30.000 munten is een van de belangrijkste redenen om Gladiators een kans te geven. Een ander groot voordeel is het grote inzet bereik - iedereen van kleine spelers tot high rollers kunnen een waarde instellen geschikt voor hun budget. Nog een andere reden is natuurlijk de inventieve gameplay die is ontworpen en enigszins lijkt op een echte arena krachtmeting. De vijf gladiatoren zullen vechten onderling om hun rechtvaardige plek op de rollen en een kans om Wilds te vangen, wat meer zal betalen dan anderen, maar elk met een heel bevredigend waarde.

Special kenmerken

Wat maakt dat de kansen van bijpassende symbolen over actieve pay-lijnen meer in uw voordeel werken is de toevoeging van een wild-symbool. Wilds kunnen fungeren als een van de reguliere symbolen en combineer hen om winnende combinaties te vormen en helpen bij het genereren winst. het Wild symbool hier wordt voorgesteld als de Joker, die niet zijn eigen waarde heeft, maar neemt in plaats de waarde van het symbool in plaats van een op een win-lijn. U kunt deze symbolen vinden op een van de rollen, zowel in het basisspel en in de bonus feature.

Speel voor echt geld