De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Football

Football

Voor de vele voetballiefhebbers die genieten van gokken, is Football een Endorphina een creatie waard om een moment van hun tijd te nemen en te gaan spelen. Football heeft een cartoon-achtig, pretontwerp met een dosis humor, dat een groot publiek en vele liefhebbers van de sport over de hele wereld zal verleiden. Er is geen extra kennis nodig om dit spel te spelen in zowel de gratis modus of voor echt geld. Een goede teamgeest en het grondig lezen van onze review zal volstaan ​​...

Het speelveld

Het komt niet als een verrassing dat de achtergrond een voetbalveld is. Of, beter gezegd, een close-up van een stuk gras met de karakteristieke witte lijnen. De graphics zijn eigenlijk heel realistisch, je kunt bijna elke grasspriet onderscheiden.

De geluidseffecten zijn zeker het vermelden waard. Je hoort de menigte schreeuwen en juichen voor hun favoriete team als je speelt, waardoor het spel een meer realistisch gevoel geeft, alsof je in het stadion bent. Echter, de ontwikkelaars verlaten alle realisme als het gaat om het symbool ontwerp.

Warming up voor de wedstrijd

Zoals gebruikelijk, heeft Endorphina ervoor gekozen om te benadrukken wat het belang van het spel is. Het betekent dat het spel scherm relatief overzichtelijk is, met veel ongebruikte ruimte die het makkelijker voor de spelers maakt. Als zowel de achtergrond en de rollen zijn van verschillende tinten groen, de symbolen en commando's om hen heen zijn kleurrijker, wat bijdraagt ​​aan het opbouwen van een cartoon-achtig, leuke sfeer.

De commando's zelf zijn eenvoudig en vertrouwd. Er zijn drie stappen te volgen: selecteer de waarde van een enkele munt door te klikken op het pictogram Coin in de linker bovenhoek, het kiezen hoeveel van deze munten in te zetten en hoeveel winlijnen. Dit wordt gedaan onder de rollen, door de overeenkomstige pijlen.

Doel

De rollen symbolen in het spel hebben hun eigen, sterke persoonlijkheid. Ze zullen beginnen te bewegen en zelfs spreken elke keer dat u een geldprijs weet te winnen, met inbegrip van de klassieke speelkaart. Geïnspireerd op de symbolen aan de onderkant van de uitbetalingstabel. Je kunt zien dat de Boer, Koningin, Koning en Ace een schoppen bal en een doelpunt scoren bij elke overwinning, dat is heel leuk om te zien.

De volgende symbolen zijn een gele en een rode kaart, beide met een zeer teleurgestelde blik op hun gezicht. Volgende zijn een stopwatch, een paar handschoenen en een puntige voetbalschoen. Het doel van het spel is uiteraard om zoveel van dezelfde pictogrammen mogelijk op een rij te krijgen. Sommige symbolen gaan betalen met combinaties van slechts twee identieke die op dezelfde winlijn. Het spel biedt eerlijke kansen en er zijn nog andere verrassingen in de gameplay die een kijkje waard zijn.

Speel voor echt geld