De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Chunjie

Chunjie

Chunjie vrij vertaalt als "Voorjaar Festival" in het Nederlands, betekent dat we nog een nieuwe online gokkast hebben om ons te helpen het Chinees Nieuwjaar te vieren. Dit video slot gemaakt door Endorphina en nodigt spelers uit het nieuwe jaar te zien als een feest van kansen om te winnen. Met in het basisspel jackpots ter waarde van maximaal 71.440 munten, wild multipliers ter waarde van maximaal 88x en een gratis games bonus.

5 Rollen en 35 winlijnen

De 5 rollen slot gokkast heeft 38 winlijnen en een medium volatiliteit niveau. Als zodanig zullen de spelers die hun geloof in het spel hebben de kans om een ​​aantal zeer knappe prijsuitbetalingen te winnen. Hoewel ze misschien een tijdje moeten wachten op die grote prijzen om mee weg te komen.

Nieuw jaar, nieuwe gokkast

Het Voorjaar Festival wordt gevierd in het hedendaagse China, alsook in andere Aziatische landen naar de komst van een nieuw jaar op basis van de Chinese kalender. Die begint op de avond van de eerste nieuwe maan na de winter zonnewende, het festival duurt 15 dagen, bestaande uit overvloedige feesten, explosie vuurwerk en een heleboel van traditionele dansen.

Iconische symbolen

Spelers van deze Chunjie gokkast zullen in de sfeer van het feest komen met een set van symbolen die een aantal iconische voedingsmiddelen tonen. Symbolen van het festival, met inbegrip van mandarijn sinaasappelen, rotjes, gouden munten, gouden sycee ornamenten en een koi karper icoon. Van oudsher geassocieerd met sterkte, welvaart en fortuin in Oost-Aziatische culturen. Eén van de meest opvallende beelden van de gokautomaat is het decoratieve draak pictogram, gebruikt tijdens de vieringen in een dans om boze geesten weg te jagen!

Gewaagd en opvallend

In termen van de manier waarop het eruit ziet, Chunjie is een nogal prachtige 5 rollen video slot. De rollen worden ingesteld binnen een traditionele tempel. En alle spel ruimte op het scherm is benut om ervoor te zorgen dat de symbolen groot, gewaagd en opvallend zijn. Spel animaties zijn glad en niet te overheersend, wat betekent dat spelers kunnen relaxen met de rustige muziek op de achtergrond.

Speel voor echt geld