De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Chimney Sweep

Chimney Sweep

Chimney Sweep is misschien wel een van de meest originele videoslot games. Niet veel ontwikkelaars zouden inzetten op een schoorsteenveger geïnspireerde gokkast, maar dat is wat Endorphina ongeacht heeft gedaan. Het spel wordt gespeeld op vijf spinnende rollen, met een kleine en eenvoudige setup van maximaal tien winlijnen. Dit lijkt minimalistisch, maar Chimney Sweep heeft een aantal aangename verrassingen in petto.

Herfst in Europa

Chimney Sweep blijkbaar gevestigd in een oude, historische Europese stad. De achtergrond is vol met mooie details: een heldere blauwe hemel met een vogel die in heel af en toe verschijnt, oranje herfst bladeren die zachtjes bewegen in de wind over een veelheid van pannendaken. Dit geeft het spel een schilderachtige gevoel, heel aangenaam en ontspannend voor de spelers.

De algemene sfeer van het spel en in een lichtblauwe kleur, en de spel soundtrack vult goed de graphics met een lichte en enigszins ouderwets toon. Endorphina heeft fantastisch werk gemaakt van een coherent universum voor een ongewone thema. Het is een waar genoegen om naar te kijken. Maar bent u waarschijnlijk nieuwsgierig over de daadwerkelijke gameplay van de Chimney Sweeper (Schoorsteenveger in het Nederlands), en dat is waar we naar zullen gaan kijken in de volgende paragraaf.

Gratis Roet Actie

Er zijn drie belangrijke instellingen waar u op moet letten voordat u de rollen gaat laten draaien en als je speelt met een plan. De waarde van de munt instellen is de eerste stap, en het wordt gedaan door te klikken op het pictogram Coin aan de linker bovenhoek van het spel scherm. Totale credit wordt automatisch aangepast op basis van de munt waarde die u kiest.

Verhuizen naar de onderkant van het scherm, daar zult u in staat om te kiezen hoeveel munten op tafel gegooid worden en hoeveel van de 10 mogelijke winlijnen je bereid bent om op te wedden. Klik op de overeenkomstige pijlen en displays om elke instelling te wijzigen. Draai de rollen een keer of klik op de knop Auto om te laten zorgen dat de computer het draaien van de rollen overneemt.

Lucky Symbolen

U vindt 12 pictogrammen op de Chimney Sweep paytable lijst, allemaal zorgvuldig opgesteld en goed passend binnen het algemene kader van het spel. Het begint met de gebruikelijke afkomstig uit het speelkaart universum, van 9 tot een Ace in oplopende volgorde van de waarde. Deze lagere symbolen ademen een elegante sfeer uit.

De rest van de lijst is vol van geluk symbolen op de een of andere manier, schoorsteen vegen-gerelateerde pictogrammen. We beginnen met een hoefijzer, een windvaan in de vorm van een haan, een regenboog over de daken van de stad, een blauwe vogel en een varken met een klavertje vier in zijn mond.

 

Speel voor echt geld