De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Win een unieke auto auto!

Win een unieke auto auto met de Royal Panda BetMobile Gokkast promotie!

Je dacht dat vorige maand (augustus) de Mini Cabrio een leuke prijs was? Denk dan nog eens: hier is uw kans om de Royal Panda BetMobile te winnen! Volledig geschikt voor op de weg, en met een unieke stijl, alles wat je moet doen om een kans te hebben om te winnen is spelen op de grote selectie van onze meest populaire gokkasten en speelautomaten: Twin Spin, Thunderstruck II, Gonzo's Quest en Game of Thrones!
Begin met draaien en win de BetMobile!

Speel Top Gokkasten, en win een echte auto!

Wil je de BetMobile winnen? Hier is hoe je het kunt doen: 

WeekWinnaar 1Winnaar 2Winnaar 3Facebook
1. 01-06 september: Twin Spin50 spins25 spins10 spins5 spins
2. 07-13 september: Thunderstruck II50 spins25 spins10 spins5 spins
3. 14-20 september: Gonzo's Quest50 spins25 spins10 spins5 spins
4. 21-27 september: Game of Thrones50 spins25 spins10 spins5 spins
5. 28-30 september: Starburst50 spins25 spins10 spins5 spins

Winnaar aankondiging op Facebook

1 oktober is de winnaar aankondiging op Facebook en de paginawinnaars van elke week zal worden toegevoegd aan het leaderboard boven en aangekondigd op de Facebook-pagina van Royal Panda de volgende maandag, met de overall winnaar die bekend gemaakt wordt op 1 oktober(check de Royal Panda website en op hun Facebook-pagina).

Speel het spel wat genomineerd als gokkast van de week op de desktop of mobiel voor echt geld. Krijg een van de drie hoogste combinaties die week, en je krijg tot 50 gratis spins voor de eindstrijd op Starburst!

Gebruik je gratis spins tussen 28-30 september 2015.

Het bereiken van de hoogste combo op Starburst met die spins, en win de BetMobile! Verder zullen verloten zij elke week vijf gratis spins via de Royal Panda Facebook-pagina voor de promotie. Dus geef jezelf een extra impuls door Royal Panda te liken.

Rijden in luxe

In luxe cruisen op uw lokale straten in uw eigen BetMobile? Om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt genieten van het rijden in deze unieke auto, zal het in uw land worden aangepast door een gekwalificeerde tuner om ervoor te zorgen dat het voldoet aan alle relevante voertuigen wet- en regelgeving.

Dus start de motor, laat die rollen spinnen, en kom dagelijks terug op de Royal Panda site om te zien of u binnenkort met de Betmobile wegrijdt!!