De beste Gokkasten & Speelautomaten vindt je hier op onze site lees er alles over en speel bij de beste online casino's!

gokkasten en speelautomaten
characters
18
keurmerk

Mega Fortune

Mega Fortune

Mega Fortune heeft 5 rollen en 25 winlijnen en is een progressief jackpot spel gemaakt door het indrukwekkende Net Entertainment. Het heeft een luxe, rijk thema die credit cards, sportwagens en diamanten horloges als symbolen heeft. De aantrekkingskracht van Mega Fortune is het winnen van de Mega Jackpot die je leven direct kan veranderen. Het spelen van Mega Fortune kost je tussen 25c en € 50 per draai.

Champagne symbolen

Het spel heeft een Free Spins functie die wordt geactiveerd door het verkrijgen van 3 of meer Champagne symbolen ergens op de rollen. Kies 1 van de champagne symbolen die u uw gratis spins en een multiplier zal geven. De maximale beloning is 10 gratis spins met een indrukwekkende 5x multiplier. U kunt ook meer gratis spins activeren en het Mega Fortune Bonus spel spelen.

Het beste in de Mega Fortune gokkast is ongetwijfeld de Mega Fortune bonus functie  waar u op zoek bent naar 3 Wheel bonussymbolen op opeenvolgende rollen (bijvoorbeeld rol 3 tot en met 5). Je zal een groot blits wiel met 2 binnen wielen zien. Klik op de 'Spin' knop om te beginnen met het draaien van de wielen.

Grote geldprijzen

In het buitenste wiel, heb je gegarandeerd geldprijzen aangegeven door de pijlen. Het verkrijgen van de pijlen zal u verplaatsen naar het tweede wiel dat grotere geldprijzen en de mogelijkheid om de derde bonus wiel te krijgen heeft. Als je naar het binnenste en derde wiel gaat, ga dan naar de diamanten pijl die u zal leiden tot de Mega Jackpot. De huidige Mega Jackpot varieert en is soms meer dan € 4,5 miljoen. Pak deze en u bent klaar voor het leven!

Dat gezegd zijnde, zijn er een aantal zeer grote Mega Fortune winnaars voor u geweest zo was er een winst van € 6.900.000 in januari 2012 door een Finse speler. Een ander won € 11.700.000 dit was een Noorse student in september 2010. Echter, het grootste online jackpot bedrag dat ooit gewonnen is op dit spel was maar liefst € 17.800.000 in januari 2013.

Speel voor echt geld